La cuina de l’Uribou

El restaurant La cuina de l’Uribou és un restaurant japonès situat al barri de Les Corts, més enllà del sushi trobem una taverna japonesa amb menú mig dia i plats casolans de d’aquesta cuina.

Us recomano dins de la seva petita carta el Nabeyaki curry, un plat de la gastronomia japonesa molt potent que porta arròs, porc arrebossat, ou, formatge i un curry molt suau, una mica paregut al katsudon però molt més condimentat.

IMG_20180615_212323

Si aneu al mig dia, dins al seu menú, podeu trobar plats com l’hamburguesa japonesa feta amb carn de waygú. Potser no és el plat que t’esperés demanar quan vas a un japonès però realment val la pena ja que és una carn molt bona i de molta qualitat.


Però tranquils amants del sushi, que també n’hi trobem, no tenen una gran carta però si que tenen el necessari per a gaudir del bon sushi. Us recomano el maki mangostino, fet amb llagostí, alvocat i salsa de mango..

IMG_20180615_211250 (1)
La cuina de l’Uribou ofereix una cuina casolana, sofisticada i feta amb productes de qualitat, tot dins un espai molt elegant i tranquil. És un dels japonesos referents de la ciutat de Barcelona i realment és un lloc que val la pena anar-hi i repetir.
Facebook Cuina de l’Uribou

 

Tipus de menjar: japonès

Direcció: carrer Taquígraf Serra, 26, 08023 Barcelona

Preu: mitjà (25 euros)

Puntuació: 4,5/5

Un comentari Digues la teva

Deixa un comentari