Mercè Domenech

Benvinguts a tots i a totes, sóc la Mercè Domenech creadora d’aquest bloc i dels seus continguts.

Nascuda a Tivenys (Terres de l’Ebre) i adoptada des de fa 10 anys a la ciutat de Barcelona vaig començar amb aquesta passió per la cuina i gastronomia, farà uns 5 anys, com a forma de distracció sense pensar-me en cap moment que acabaria sent la meva passió.

Em reparteixo la setmana entre Terres de l’Ebre i Barcelona, i sempre intento treure el màxim profit de cada lloc. A Barcelona descobreixo nous restaurants, vaig a fires gastronòmiques i m’apunto a tots els tallers de cuina que puc. A les Terres de l’Ebre aprofito la cuina, el gran espai de casa meva, amb els productes de proximitat com les verdures de l’hort i la carn de la carnisseria del poble, el peix de la llotja de la Ràpita i l’arròs del Delta, amb això ideo noves receptes i preparo el menjar per a la setmana per a mi i per a la meva família.

M’encanta cuinar i m’encanta anar de restaurants, m’encanta anar a comprar al mercat i anar a les botigues especialitzades de menjar, per això en aquest bloc us mostro què cuina, com ho cuino, a quins restaurants vaig i quines impressions tinc sobre ells.

 

Espero que gaudiu tant com jo.

 

 

“No hi ha cap amor més sincer que l’amor al menjar.”

(George Bernard Shaw)