Divinum

Ens desplacem a la ciutat de Girona per visitar el restaurant Divinum, un lloc de cuina d’autor amb productes de km 0, ambient sofisticat i servei atent.

La seva carta no és molt àmplia però tampoc si troba a faltar més menjar ja que tots els seus plats estan elaborats tant al detall que amb una petita selecció podeu viatjar per tota la província de Girona. Com a plat estrella, us recomano el seu filet de vedella de Girona amb foie, poma i Oporto:

IMG_20180609_145827

Dins la seva carta trobem un espectacular tàrtar de gamba vermella amb safrà, cítrics i gingebre que no hi pot faltar si aneu a fer una visita. Comenceu pel cap … o això és el que ens diuen al restaurant.

IMG_20180609_143814

Per fer una mica de mar i muntanya us recomano els seus peus de porc en terrina amb gamba vermella.

IMG_20180609_150950

Si us quedeu en gana (que no hi compto) tenen com a postres una carretó de formatges que fa tot el goig però el seu coulant de avellana és excepcional així que no sabria decidir quina és la millor opció.

Heu d’agafar amb força el restaurant, menjar lent i relaxat ja que els plats necessiten tota l’atenció.

 

Tipus de menjar: cuina catalana d’autor

Direcció: Carrer de l’Albereda, 7, 17004 Girona

Preu: alt (60 euros)

Puntuació: 5/5

Deixa un comentari