Visitem el barri de les Corts i molt aprop de la plaça de la Concòrdia trobem un tresor de restaurant, el Bordeaux – Cuina Oberta.
Un restaurant amb un menú ideat per a compartir a partir de diferents tapes i racions selectes amb una cuina creativa i elaborada. Dins la seva carta hi podem trobar el tàrtar de salmó, el foie micuit, les gyoza de pollastre, uns excel·lents baos, el tataki de tonyina vermella de Balfegó, etc.
La cuina és molt variada i tot hi no ser un restaurant japonès, les seves gyoza són de les mes bones que he provat mai.
El foie micuit s’ha de demanar si o si, nosaltres vam repetir la ració de tant bo que estava.
A més la seva gran sorpresa és el seu rebost de formatge, si us deixeu aconsellar us faran la millor selecció de formatges artesans que tenen, en aquest cas la selecció que ens van oferir era de formatges amb sabor fort (el millor el formatge stilton).
El local és molt acollidor i tranquil, el servei potser una mica lent però molt atent, el menjar té tanta qualitat que val la pena la espera.
Tipus de menjar: mediterrània cuina creativa (tapes i racions)
Direcció: Carrer del Taquígraf Garriga, 34, 08014 Barcelona
Preu: mitjà-alt (30 euros)
Puntuació: 4,5/5