Izakaya Homo Sibaris

De la fusió de la cervesera Homo Sibaris i del restaurant japonés La Cuina de l’Uribou a nascut la cerveseria/izakaya Homo Sibaris, al barri de Sants.

Ens vam dirigir a aquest local amb les expectatives molt altes, teniem la referència del bon menjar de la Cuina de l’Uribou i de la gran bodega de cerveses que ofereix l’Homo Sibaris però la visita a la nova izakaya/cerveseria es va quedar a mitges.

Tot i que l’atenció va ser molt bona ja que ens van deixar tastar algunes cerveses abans de decidir quina voliem les tapes japoneses no acaben de destacar. Tot i ser bones no es nota el sabor o cuina japonesa, es presenten broquetes de diferents ingredients arrebossats (de pop, llangostí, filet de porc, etc.) sense més.

IMG_20171128_232523.jpg

La selecció de cerveses és molt bona ja que ofereixen cerveses que potser no trobaries a un altre lloc. Com a destacar, les cerveses de fruits són molt bones i sorprenents, la de cirera és la que més em va agradar.

IMG_20171128_201504.jpg

És un bon lloc per anar a fer una cervesa i prendre alguna cosa per pica però no és un lloc on puguis fer un sopar o dinar.

IMG_20171128_232550.jpg

 

Tipus de menjar: broquetes japoneses

Direcció: Carrer de Ciceró, 9, 08014 Barcelona

Puntuació: 3/5

Preu: mitjà alt (les cerveses entre 5 i 6 euros, les broquetes entre 2,5 i 4,5 euros)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s