Pasta al curry amb salmó i gambes

Com podreu comprovar, al llarg del meu blog, m’encanta el curry i moltes de les meves entrades a coqauvinblog són receptes de curry. En aquest cas us presento la meva recepta de pasta al curry amb salmó i gambes que a part de ser molt fàcil de cuinar és també una recepta molt ràpida i a la vegada perfecta per sorprendre als vostres invitats.

IMG_20180310_133753.jpg

Ingredients (per a 5 persones):

  • 2 pastanagues.
  • 1 ceba gran.
  • 1 pebrot verd.
  • 1/2 pebrot vermell.
  • 10 gambes.
  • 2 supremes de salmó fresc.
  • 250 ml de llet de coco.
  • 1/2 got d’aigua.
  • 2 cullerades de curry en pols.
  • Pebre negre, oli i sal.
  • 400 gr. de pasta (jo utilitzo macarrons de colors que és el que li pega més a aquesta recepta).

En primer lloc preparem les verdures, piquem la ceba, pelem i piquem a daus mitjans la pastanaga, també tallem a daus mitjans el pebrot vermell i el verd i quan ho tenim, a una casssola amb una mica d’oli o sofregim a foc mitjà fins que estigui una mica cuit, però no del tot.

A continuació afegim a la casssola dels vegetals les gambes pelades i el salmó fet a quadres grans i ho mesclem, afegim la llet de coco i l’aigua i tapem la cassola pujant el foc fins que bulli. Ja bullint ho rebaixem a foc mitjà i mesclem el curry, el pebre i la sal. Quan les verdures ja estan tendres (el samó i les gambes és couen molt ràpid) acabem de reduir la salsa si encara està molt líquida amb la cassola destapada i a foc ràpid, en aquest punt podem corregir de curry, sal i pebre si és necessari (abans d’ apagar el foc). Quan ho tenim ho reservem.

IMG_20180301_131638.jpg

Bullim la pasta, a mi m’agrada al dente, quan la pasta ja està l’escurrim i l’afegim a la salsa mesclant-ho a foc mitjà per a que la salsa i els macarrons quedin ben units.

Ja tenim la pasta preparada per entaular!!

Anuncis

One Comment Add yours

  1. Bea ha dit:

    no diré que no tingui bona pinta, la veritat és que barrejar salmó amb curri no ho hagués pensat mai de la vida… de totes formes potser m’animi a provar-ho!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s