Tornem a les Terres de l’Ebre, en concret tornem a Poblenou del Delta, aquest cop per a presentar-vos el restaurant Ca’l Faiges.
El restaurant Ca’l Faiges és un dels més famosos de la zona, molta gent de la capital escolleix aquest restaurant quan baixa al Delta. Hi trobareu bon menjar, de qualitat i típica cuina (tenen cuixetes de granota i arròs amb ànec).
Per als més maniàtics dir-vos que les cuixetes de granota tenen el mateix gust que les aletes de pollastre, estan boníssimes.
El restaurant, tot i que té productes de proximitat i frescos té un preu massa elevat en comparació amb altres restaurants de la zona que ofereixen el mateix.
Per exemple, a continuació us ensenyo un plat de llagostins de La Ràpita que val 20 euros (en total 8 llagostins):
Tot i que considero que el preu és massa elevat val la pena menjar el seu arròs amb sípia, carxofa i bolets. L’arròs caldós amb llamàntol, tot i que estava bo, no és un dels arrossos més bons que he provat.
Estic indecisa entre recomanar aquest restaurant o no ja que tot i que el menjar estava força bo no em va convèncer el preu amb relació el menú així que en aquesta entrada només puc dir que em va agrada l’estada però que no repetiria experiència.
Tipus de menjar: cuina mediterrània / cuina del Delta
Direcció: Ronda dels Pins, 13, 43549 Poble Nou del Delta
Preu: alt (40 euros)
Puntuació: 3,5/5