Al barri de les Corts s’ha obert fa un parell de mesos un nou restaurant, lluny dels bars de tapes que aglutinen aquesta zona el Lagman Restaurant té una cuina sofisticada i un ambient familiar.
La seva carta és molt variada hi podem trobar canelons de cua de vaca vella fins a un carpaccio de gambes de Palamós, de pop a la brasa fins a cochinillo.
A part del carpaccio de gambes (foto superior) us recomano els seus raviolis amb trufa, puc afirmar que és el primer cop que demano un plat que porti trufa i noto la trufa abans de tastar el plat! La seva coca d’escalivada casolana també és molt bona i no us podeu perdre les seves carxofes farcides.
Les racions són abundants, lluny del que ens tenen acostumats aquests tipus de restaurants amb una cuina tan elaborada, entre dues persones vam demanar cinc plats i amb 3 n’haguéssim tingut suficient.
Si voleu provar una cosa nova, no deixeu d’anar a Lagman Restaurant.
Tipus de menjar: cuina mediterrània
Direcció: Carrer del Taquígraf Garriga, 66, 08029 Barcelona
Preu: mitjà-alt (35 euros)
Puntuació: 4,5/5