L’explosió de xocolata per excel·lència es diu coulant, aquestes postres són un dels dolços obligats amb quasi tots els menús de restaurants i són unes de les més senzilles d’elaborar, en aquesta entrada us ensenyo la meva recepta, que a part de ràpid és molt fàcil.
Ingredients:
- 200 gr. de xocolata negra en tauleta (per a desfer).
- 50 gr. de xocolata negra en tauleta.
- 70 gr. de sucre blanc.
- 3 ous.
- 60 gr. de margarina.
- 1 cullerada de farina.
En primer lloc desfem els 200 gr. de xocolata juntament amb la margarina en un bol, pot ser al microones ja que és més fàcil, si ho preferiu ho podeu fer a foc lent a una cassoleta, un cop ho tenim ho reservem.
En segon lloc mesclem el sucre juntament amb els ous i un cop ho tenim ben desfet ho integrem juntament amb la mescla de la xocolata desfeta i la margarina i ho mesclem tot, a continuació afegim la farina i ho remenem.
A uns motlles de magdalenes, és recomanable fer servir motlles de silicona, fiquem una tercera part del que hi pot cabre, i a continuació un quadret dels 50 gr. de xocolata que tenim, d’aquesta forma farem el cor i l’explosió de xocolata. Acabem d’omplir els motlles, però no del tot.
Quan ho tenim ho fiquem 8 minuts al forn, dalt i baix mode ventilador a 225 graus. S’ha de servir acabat de fer.
Amb aquesta recepta us sortiran 8 coulants.
Nivell de dificultat: molt fàcil.