Coc ràpid de iogurt

Coc, coc ràpid, pa de pessic són diversos els termes utilitzats per a la mare de les postres. Us ensenyo com fer d’una forma molt senzilla un coc de iogurt amb un toc de vainilla, i a més en aquest cas per a fer-ho més fàcil no pesarem els ingredients si no que els mesurarem amb els recipients del mateix iogurt.

IMG_20180114_114433.jpg

Ingredients:

  • 2 iogurts naturals.
  • Sucre blanc (2 recipients de iogurt).
  • 2 dosis d’extracte de vainilla.
  • El suc d’1 llima.
  • Farina de bizcocho (3 recipients de iogurt).
  • Oli d’oliva (1 quart d’1 recipient de iogurt).
  • 1 sobre de llevat.
  • 3 ous.

Preparació:

Si tenim un molí s’aconsella moldre el sucre, sinó intentarem que aquest és fongui amb el iogurt el màxim possible. Mesclem el sucre amb els iogurts i a continuació, quan tenim el sucre ben fos, i afegim la farina, els ous i l’oli. Quan tenim la mescla ben homogènia hi afegim la llima i la vainilla ho barregem bé i afegim finalment el sobre de llevat.

Col·loquem la mescla a un recipient, jo utilitzo un rectangular però podeu fer servir un de pastís normal. ATENCIÓ: emboliqueu abans el recipient on abocareu la massa amb paper de forn, d’aquesta forma no se us enganxarà.

Preescalfeu el forn i coeu el coc a 180 graus dalt i baix 45 minuts exactes, és recomana tapar la part superior del coc amb paper de forn per evitar que es cremi.

IMG_20180114_113916.jpg

Aquesta recepta ha estat creada a partir de molts intents de cocs ràpids fins a encertar amb les quantitats exactes i la cocció adequada. Espero que ho proveu i us agradi tant com a mi.

Nivell de dificultat: molt fàcil

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s