Galetes amb xocolata i nous

A l’entrada d’avui aprendreu a com fer unes cookies americanes o com diríem amb català unes galetes amb xocolata tipus chips ahoy.

IMG_20180114_114531.jpg

Ingredients:

  • 125 gr. de margarina
  • 65 gr. de sucre moreno
  • 70 gr. de sucre blanc
  • 1 dosis d’extracte de vainilla
  • 1 ou gran
  • 1 polsim de sal
  • 200 gr. de farina de força
  • 100 gr. d’encenalls de xocolata
  • 100 gr. de nous trossejades 

 

Preparació:

En primer lloc mesclem a un bol les dues classes de sucre amb la margarina, si teniu un molí, moleu el sucre d’aquesta forma quedarà millor la massa. Afegiu a aquesta primera mescla el polsim de sal, la farina i l’ou i formeu una pasta homogènia. A continuació integreu la vainilla, els encenalls de xocolata i les nous.

Reserveu aquesta massa mínim una hora a la nevera abans de començar a fer les galetes. Passat aquest temps si la massa se us enganxa (és molt probable), utilitzeu aigua per a formar les galetes d’aquesta forma se us enganxarà menys. Feu les galetes de la mida que us agradin més.

Per a coure-les heu de ficar el forn a 180 graus amb opció ventilador dalt i baix, veureu que en 10 minuts ja estaran llestes.

IMG_20180113_192616_210.jpg

Aquestes galetes són més bones el dia després que no pas el mateix dia que s’han fet, les podeu guardar a un tupper (tapades) a temperatura ambient fins a consumir-les totes.

IMG_20180114_114122.jpg

Nivell de dificultat: fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s