Llagostins amb pasta brick

Molts cops haureu demanat llagostins a un restaurant japonès o xinès i us els hauran servit amb una espècie d’arrebossat, bé doncs es tracten llagostins embolicats amb pasta brick i us ensenyo a fer-los en 4 passes:

Ingredients:

  • Llagostins
  • Pasta brick
  • Oli d’oliva
  • Ou
  • Salsa teriyaki (opcional)

En primer lloc pelem els llagostins, treien els caps i deixem solament les cues. A continuació, tallem la pasta brick a l’amplada del llagostí i l’emboliquem donant-li tres voltes, deixant la cua a fora. El tercer pas és, un cop embolicats els llagostins, pintar-los amb l’ou. El Finalment, el quart pas, és fregir-los amb oli.

IMG_20171228_152740.jpg

Els podeu acompanyar amb salsa teriyaki o en qualsevol altre tipus de salsa.

Nivell de dificultat: molt fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s