Cuina de tupper: salsitxa amb arròs

Molta gent té horaris entre setmana que fa que es dini a les 15 o a les 16, o que s’hagin d’emportar un entrepà per dinar o fins i tot que hagin de menjar a un bar, perquè molts cops associem menjar de tupper amb menjar malament o menjar molt poc. Doncs no és necessari ja que existeixen moltes receptes per a tupper que són igual que menjar un plat a casa, i com que jo d’això de fer tuppers en se molt (feina, etc.) us presento una de les meves receptes: salsitxa amb arròs.

IMG_20170914_164936

Ingredients:

  • Arròs bomba (ració per a una persona 2 tassetes)
  • 1 tros de salsitxa de bou o pollastre (la que més us agradi)
  • 1 Carabassó gran
  • Mitja ceba dolça
  • 4 tomàquets pera
  • Sal, oli i pebre

En primer lloc fiquem a bullir l’arròs, simplement hem de fer arròs bullit com sempre, amb aigua una mica de sal i d’oli, que quedi tirant a dur més que bla. Quan tenim això fet ho deixem refredar a un plat. Tallem la salsitxa a trossets i a una paella amb un rajolí d’oli la daurem, quan aquesta està daurada afegim la ceba i el carabassó tallat a daus, i ho sofregim tot. Quan ho tenim tot dauradet afegim els tomàquets pelats i tallats també a daus, ho regirem de forma que el tomàquet és vagi desfent i acabi sent una salsa, i integrem la sal i el pebre al gust. Quan veiem que el tomàquet ja és una salsa ja ho tindrem fet. Només caldrà que a un tupper hi fiquem l’arròs com a base i a la part superior la salsitxa amb la salsa.

IMG_20170915_184322

I ja tenim un plat que du arròs, carn i verdures per emportar!

IMG_20170914_164901

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s