Lasanya d’estiu de verdures

Fem una recepta molt fàcil i fresqueta per aquest estiu amb una lasanya molt ràpid de fer.

IMG_20170806_133931

Ingredients:

  • 8 làmines precuinades de lasanya
  • 300 gr. de formatge ricotta o requesón
  • 2 tomàquets de pera
  • 2 carabassons
  • 1 taronja (per a ratllar la pell)
  • Tomàquets cherry
  • Oli, sal i pebre negre en pols.
  • Hierbabuena fresca

En primer lloc deixar les làmines de la lasanya en aigua tíbia mínim 5 hores (ho podeu fer a primera hora del matí).

Per una banda, a una cassoleta, afegim una mica d’oli i fem una mica la hierbabuena amb la ratlladura de la taronja a foc mitjà durant dos minuts, quan ho tenim ho passem per la batedora i ho reservem. Per l’altra banda pelem i trossegem els tomàquets de pera i el carabassó i a una paella amb un ragim d’oli, ho sofregim una mica.

Fiquem el formatge ricotta o el requeson a un bol i ho amanim amb pebre i sal al gust.

Quan tenim totes aquestes preparacions ens disposem a muntar el plat, fiquem una làmina de la pasta de la lasanya de base i el formatge a sobre, a continuació el sofregit del carabassó i finalment una altra làmina de lasanya a sobre. Un cop muntat, ho decorem amb els tomàquets cherry i la mescla de la hierbabuena amb la taronja.

IMG_20170806_133937

 

Com heu llegit, la recepta és molt fàcil de fer i no requereix molt de tems, solament el temps en que les làmines han d’estar a remulla.

 

Nivell de dificultat: molt fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s