Pastís mexicà “tarta de leche”

La tarta de leche o tarta tres leches és un pastís que es fa a diferents indrets de llationamèrica sobretot a Mèxic i a Perú. En aquesta entrada us vull mostrar la recepta mexicana més fàcil que he trobat i la que jo faig servir per a fer aquest pastís, que és un dels meus preferits

Ingredients:

Per a la massa

  • 4 ous
  • 100 gr. de sucre
  • 125 gr. de farina (especial bizcocho)
  • 25 gr. de Maizena
  • Sal

Per al bany de llet

  • 300 gr. de llet condensada
  • 3 dl de llet evaporada
  • 3 dl de nata per a cuinar

Per a la cobertura

  • Melmelada de fruites del bosc
  • Maduixes
  • Gerds

En primer lloc començarem amb la preparació de la massa. Separarem els rovells de les clares i batrem els rovells juntament el sucre i un polsim de sal. Batem les clares al punt de neu i quan ho tenim ho integrem a la mescla dels rovells i sucre. Quan tenim aquesta preparació afegim la Maizena i la farina tamisades. Ho mesclem bé sense treballar molt la massa. Aboquem la preparació a un motlle de pastís que prèviament haurà d’estar embolicat amb paper de forn (per a que no s’enganxi el pastís) i ho col·loquem al forn 20 minuts a 180 graus, mode ventilador dalt i baix.

Per al bany de llet només em de mesclar bé els ingredients, aquest bany de llet, quan la massa estigui freda, servirà per remullar el pastís. Un cop tenim la massa, la deixem a un recipient ja que el bany de llet s’ha d’abocar a la massa i deixar que quedi absorbit del tot. Per a això s’ha de fer uns talls a la part superior del pastís de forma que el líquid penetri, però també és recomana tallar horitzontalment la massa per la meitat i abocar primer una part del líquid i tot seguit col·locar la part superior del pastís amb la resta del líquid.

A un bol farem la mescla per a la cobertura, on estaran els gerd, la melmelada de fruites i les maduixes. Podeu ficar altres fruites vermelles, segons com ho preferiu. Quan ho tinguem tot mesclat amb la melmelada ja podreu ficar la cobertura al pastís.

IMG_20170806_164815

 

IMG_20180128_205522.jpg

És un pastís boníssim del qual hi ha moltíssimes receptes, jo us he mostrat la més fàcil i la que jo utilitzo.

IMG_20180128_205503.jpg

 

Nivell de dificultat: fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s