Pastís mexicà “tarta de leche”

La tarta de leche, és un pastís que es fa a diferents indrets de llationamèrica i que en aquest cas us mostraré la recepta mexicana que faig servir per a fer aquest pastís, tan bo, que sens dubte és el meu preferit.

IMG_20170805_123530

 

Ingredients:

Per a la massa

  • 4 ous
  • 100 gr. de sucre
  • 125 gr. de farina (especial bizcocho)
  • 25 gr. de Maizena
  • Sal

Per al bany de llet

  • 300 gr. de llet condensada
  • 3 dl de llet evaporada
  • 3 dl de nata per a cuinar

Per a la cobertura

  • Melmelada de fruites del bosc
  • Maduixes
  • Gerds

 

En primer lloc començarem amb la preparació de la massa. Separem els rovells de les clares i batrem els rovells juntament amb la meitat del sucre per a la massa i un polsim de sal. Batem les clares al punt de neu i quan ho tenim li afegim la resta del sucre, i ho mesclem. Quan tenim les dues preparacions, les ajuntem a un mateix bol i afegim la Maizena i la farina tamisades. Ho mesclem bé sense treballar molt la massa. Aboquem la preparació a un motlle de pastís que prèviament haurà d’estar embolicat amb paper de forn (per a que no s’enganxi el pastís) i ho col·loquem al forn 20 minuts a 180 graus, mode ventilador dalt i baix.

Per al bany de llet només em de mesclar bé els ingredients, aquest bany de llet, quan la massa estigui freda, servirà per remullar el pastís. Un cop tenim la massa, la deixem a un recipient ja que el bany de llet s’ha d’abocar a la massa i deixar que quedi absorbit del tot. Per a això s’ha de fer uns talls a la part superior del pastís de forma que el líquid penetri, però també és recomana tallar horitzontalment la massa per la meitat i abocar primer una part del líquid i tot seguit col·locar la part superior del partir amb la resta del líquid.

Quan estigui tot ben moll amb la llet, col·locarem la melmelada a la part superior del pastís i el decorarem amb les fruites. Podeu ficar altres fruites vermelles, segons com ho preferiu.

IMG_20170806_164815

IMG_20170805_183652

IMG_20170806_164852

És un pastís boníssim del qual hi ha moltíssimes receptes, jo us he mostrat la més fàcil i la que jo utilitzo.

Em queda un pastís deliciós!

 

Nivell de dificultat: fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s