Caneló de carbassó farcit de salmó i mascarpone

Avui us ensenyo com fer un caneló estiuenc, us presento un caneló de carbassó farcit de salmó i mascarpone. Un entrant perfecte per aquests dies de calor però també per si tens invitats ja que resulta un plat molt vistós i a la vegada fàcil de fer.

Ingredients:

  • 2 carbassons
  • 150 gr. de mascarpone
  • 125 gr. de salmó fumat
  • 35 gr. de nous
  • Anet picat (amb espècia)
  • 1 ou
  • Oli, sal i pebre
  • Wasabi
  • 1 Rave

En primer lloc tallem els carbassons, de forma longitudinal, amb talls finets i tots de la mateixa mesura, creant les futures làmines del caneló. Escaldem els talls del carbassó uns 20 segons i reservem les làmines en un drap per a que absorbeixin l’aigua.

Tallem el salmó fumat a daus i piquem les nous i ho mesclem a un bol juntament amb el mascarpone, l’anet, la sal i el pebre al gust.

A una estora de fer makis japonesos, fiquem tres làmines de carabassó sobreposades les unes amb les altres i les farcim amb dues cullerades de la barreja que em fet al bol i ho enrotllem com si fos un maki japonès.

Fixeus amb la següent fotografia ja que el carabassó ha d’estar disposat a la estora de la mateixa forma, al mig i tocant la part inferior de la estora. La mescla del mascarpone també ha de ser la mateixa per a poder formar el caneló.

IMG_20170727_201424

IMG_20170727_201750

Finalment per a la salsa del wasabi, farem una maionesa que anirà per sobre del caneló com a decoració. Amb l’ou, l’oli  i el wasabi ho passarem per la batedora amb la mateixa tècnica que és fa una maionesa, tindrà més o menys wasabi segons la intensitat que se li vulgui donar, és millor afegir després que no pas que quedi massa fort des d’un inici.

I ja tindrem el caneló, la única dificultat que pot tenir aquesta recepta és a l’hora d’enrotllat el caneló, però tot és pràctica. Decora’l amb la salsa wasabi i també amb el rave tallat a rodanxes fines.

IMG_20170727_202108

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s