Pinxos de Txaka

Avui preparem una recepta facilíssima: Pinxos de Txaka. Una recepta basca molt fàcil i ràpid de fer, ideal per si tens invitats.

Ingredients:

  • 10 palets de surimi
  • 1 ou
  • Maionesa
  • 1/2 Ceba (dolça)
  • Vinagre de vi i sal
  • Pa

 

En primer lloc bullim l’ou i el deixem refredar fins que es pugui pelar. Un cop fred, fiquem a la picadora el surimi, la ceba i l’ou, sense fer un puré, piquem aquesta mescla.

A un bol integrem la mescla juntament amb la maionesa, al gust, ho mesclem tot i finalment afegim un xorret de vinagre i sal.

Deixem refredar la txaka a la nevera mínim dues hores, abans de ficar-la al pa o a les torradetes, podeu provar com està de sal i de vinagre i si en fes falta se’n pot afegir més.

I ja està llest, solament haureu de muntar els pinxos!

 

Nivell de dificultat: fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s