Salpicó de llagostí

Per a l’estiu hi ha moltíssimes receptes refrescants que són molt fàcils de fer. En aquesta entrada us ensenyaré com fer un entrant fàcil i ràpid per als vostres invitats.

Recepta de salpicó de llagostí

IMG_20170715_133023

Ingredients (per a 4 persones):

  • 16 llagostins
  • 4 ous
  • 1 ceba morada
  • 8 barretes de surimi
  • 1 taronja
  • 1 mango

En primer lloc bulliu els ous i reserveu-los, també bulliu els llagostins (en dos minuts n’hi ha prou) en una mica de sal i peleu-los.

Talleu la ceba a la juliana, el surimi a rodanxes i el mango a quadrets, guardeu aquests ingredients a un bol. Afegiu els llagostins pelats a aquest bol, talleu els ous durs (no fa falta que siguin a talls petits) i afegiu-los, també, al bol.

Exprimiu el suc de la taronja i afegiu al bol, mescleu els ingredients i deixeu refredar-ho mínim 3 hores.

IMG_20170715_133119

Podeu servir aquest entrant en copes o en bols de vidre.

 

 

Nivell de dificultat: molt fàcil

 

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s