Bunyols de bacallà

Us presento una recepta molt fàcil per a fer uns bons bunyols de bacallà.

Ingredients:

  • 800 gr. de bacallà
  • 2 ous
  • 2 cullerades de farina
  • 2 cullerades de julivert
  • 2 grans d’all
  • Pebre
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge

Un cop dessalat amb aigua el bacallà eixugueu-lo amb draps de cuina amb l’objectiu de treure tota l’aigua que ha absorbit durant la dessalació. Traieu la pell del bacallà i tritureu-lo amb una batedora, no fa falta que quedi puré del tot.

Afegiu al bacallà la cullerada d’oli i remeneu-ho, a continuació incloeu la farina i feu una massa (si veieu que no agafa consistència incorporeu més farina). Separeu les clares i els rovells de l’ou i afegiu els rovells a la massa i remeneu-ho.

Bat les clares al punt de neu i afegeix-les a la massa juntament amb el julivert i l’all picat i el pebre al gust, remeu-ho bé fins que estigui ben mesclat.

Feu la forma dels bunyols i ja podreu fregir-los a una paella amb oli ben calent.

*És normal que la massa no quedi compacta, en aquesta recepta la massa tira més a líquida.

Nivell de dificultat: fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s