Melmelada de mandarina amarga

És temps de mandarines i per aprofitar la collita us recomano la meva recepta de com fer una melmelada casolana de mandarines amb un toc amarg.

Ingredients:

  • 1kg de galls de mandarina.
  • Ratlladura de les pells de dues mandarines.
  • 500 gr. de sucre moreno.
  • 1 cullerada sopera de mel (mil flors).
  • Suc de 1 llimona

Preparació:

En primer lloc pelem els galls de la mandarina. Un cop això afegir tots els ingredients i mesclar-ho ben mesclat. Deixar reposar la barreja una nit a la nevera.

L’endema es fica a bullir a una olla a foc suau 20 minuts, durant la cocció es va remenant. Un cop passats els 20 minuts es bat amb una batidora (a la mateixa olla) i sense parar el foc. Seguidament deixar bullir 20 minuts més i anar remenant, i ja estarà feta la melmelada.


Dificultat: baixa

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s