Pollastre amb salsa de xampinyons

En aquest post us ensenyo una recepta molt senzilla creada per mi: pit de pollastre amb salsa de xampinyons.

Ingredients:

  • 2 pits de pollastre
  • 200 gr de xampinyons
  • 2 granets d’all
  • 1 got de vi blanc
  • 50 cl de nata líquida per a cuinar
  • 1 got de brou vegetal (es pot afegir més segons com evolucioni la cocció)
  • Julivert, sal, pebre negre i claus
  • Farina

En primer lloc, laminem els pits de pollastre, de dos pits extraiem 4 porcions. Els salem i fiquem pebre negre i els enfarinem.

Piquem l’all i el daurem amb una mica d’oli i a continuació afegim els pits de pollastre.

Mentre, laminem els xampinyons i un cop daurats els pits de pollastre afegim els xampinyons i el got de vi. Deixar coure a foc ràpid fins que s’evapori el vi.

Un cop això, afegim el brou i la nata per cuinà, una mica més de pebre negre i sal al gust i 4 claus.

Deixar coure a foc lent i 1 minut i abans de parar el foc afegir el julivert.

Es pot salar més o menys segons el gust i afegir menys o més brou.

Per a servir, deixar reposar una mica per a que la salsa quedi més espessa.

Nivell de dificultat: fàcil

Cocció: 45 minuts.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s