Madrid, anem de dolç

En aquesta segona part dels posts dedicats al meu viatge gastronòmic a Madrid, us vull presentar la part més dolça del viatge.

Començarem amb la Chocolatería San Ginés, la mítica xurreria de la Capital fundada l’any 1894.

img_20161022_105644.jpg

Els preus són molt econòmics, per exemple una xocolata amb dues porres val 4 euros, això si les cues solen ser llargues!

Te una tenda online on podeu comprar xocolata en pols i també objectes com tasses.

Direcció: Pasadizo San Ginés, 5, 28013 Madrid

El següent espai que us presento és Mama Framboise, aquesta pastisseria a diferencia de l’anterior és d’ambient més delicat i exquisit.

img_20161021_173102.jpg

En total té 2 locals a la ciutat de Madrid:

  • Carrer de Goya 5-7 PLATEA, 28001, Madrid
  • Carrer de Fernando VI, 23, 28004 Madrid

Els seus preus són més cars però els seus productes són més gourmets que en el primer local.

Com en el cas anterior també té una tenda online on es poden comprar la majoria dels seus productes.

 

I aquí acaba aquest post tan dolç, per si visiteu Madrid ja sabeu on berenar i/o esmorzar!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s