Rotllets de canyella

Avui us explico com fer un rotllets de canyela d’una forma fàcil i deliciosa!!

Ingredients

Per a la massa

  • 400 gr. de farina de força
  • 1 sobre de llevat
  • 5 cl. d’aigua tèbia
  • 10 cl. de llet tèbia
  • 1 ou gran
  • 30 gr. de sucre blanc molt
  • 1 polsim de sal
  • 1 culleradeta d’extracte de vainilla

Per al farcit

  • 100 gr. de mantega desfeta o en pomada
  • 60 gr. de sucre blanc molt
  • 2 cullerades de canyella
  • 1/2 culleradeta de nou moscada
  • Llet (per a pintar els rotllets)

Per a la crema

  • 100 gr. de sucre blanc molt o sucre glacé
  • 100 gr. de formatge tipus philadelphia
  • 3 cl d’aigua calenta

Es mesclen tots els ingredients de la massa a un bol i es treballa la massa de forma enèrgica durant 20 minuts. Es deixa reposar la massa entre 1-2 hores a un bol tapat amb un drap i a un ambient calent.

Un cop passat el temps, a una superfície enfarinada es dona forma de rectangle la massa, podeu dividir-la en diferents rectangles i fer els rotllets més o menys grans. Per sobre de la massa s’estén la mantega i a continuació s’incorpora la mescla del farcit (sucre, canyella i nou moscada). Un cop enrotllat, talleu els rotllos i col·loqueu-los a una llauna pintada d’oli. Pinteu els rotllets amb la llet.

img_20161008_123804.jpg

Es cou al forn uns 15 minuts a 200 graus.

img_20161008_135004.jpg

Un cop tret els rotllets del forn, es mesclen els ingredients de la crema sense que quedi cap grumoll i es fica per sobre d’ells.

I ja els teniu!!!!!!!!!

 

Bon profit

Nivell de dificultat: mitjà

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s