Risotto amb mascarpone i gambes

Us presento en aquest post la meva recepta de risotto diferent al que estareu acostumats, risstoto amb mascarpone i gambes.

img_20160925_141003.jpg

Ingredients (per a 4 persones):

  • 350 gr. arròs carnaroli.
  • 1 llima (necessitareu la ratlladura i el suc).
  • 14 gambes (o llangostins).
  • 200 gr formatge mascarpone.
  • Oli i sal.
  • Pebre negre i coriandre (opcional)
  • 1 litre de brou de verdures.

Traieu els caps de les gambes i afegiu-los amb les verdures per a fer el brou. Peleu les gambes i passeu-les per la paella amb una mica de sal, i si voleu amarineu-ho amb un polsim de pebre negre i coriandre, un cop fetes reserveu-les.

Fiqueu a una cassola una mica d’oli i tireu l’arròs, no fa falta que es dauri, solament dues regirades, i aneu afegint el brou (aquest ha d’estar bullint abans de tirar-lo a l’arròs) a mesura que es va consumint. A meitat de la cocció, mentre esteu afegint el brou, tireu el suc de la llima. Afegiu la sal al vostre gust mentre es cou.

img_20160925_134822.jpg

Un cop quasi estigui fet l’arròs (que solament li quedin 5 minuts) afegiu la ratlladura de la llima però solament dues culleradetes, les gambes i el formatge mascarpone, deixeu que s’evapori una mica el brou que pugui quedar i ja estarà llest per a servir.

img_20160925_135852.jpg

 

Nivell de dificultat: fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s