Mini hamburgueses

Us explico en aquest post com preparar un pica pica exprés en menys de 10 minuts!

Les minihamburguesetes en diferents tipus de pa:

Ingredients:

  • Pa de colors mini (jo el compro a la fleca del supermercat Simply).
  • Mini hamburgueses de bou.
  • Formatge de cabra en rulo.
  • Ceba.
  • Mel.
  • Gerds.

Es talla la ceba a rodanxes i a una paella amb oli d’oliva es cou a foc mig, integrant dues cullerades de mel de taronja a la ceba es va fent fins que quedi la ceba transparent. Mentre a una planxa es fan les hamburgueses al punt. Un cop això està fet es munten les mini hamburgueses. A dins al pa ha d’haver-hi primer la carn d’hamburguesa, després una rodanxa de rulo de cabra, aproximadament de mig centímetre, a continuació la ceba i finalment un gerd.

I ja ho tenim!


Veieu que és fàcil quedar bé si teniu invitats!

 

Nivell de dificultat: molt fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s