Brownie

La xocolata és el millor que hi ha, i el brownie de les millors postres que podem demanar, i fer-ne un és molt fàcil!!!

Ingredients:

  • 200 gr. de xocolata negra (en tauleta, no fa falta que sigui especial postres).
  • 75 gr. de nous.
  • 2 ous grans.
  • 75 gr. de farina de reposteria.
  • 100 gr. de mantega.
  • 100 gr. de sucre blanc.
  • 1 sobre de llevat.

A una cassola petita, o en un bol per al microones, es desfà la xocolata juntament amb la mantega i es reserva.

Es baten els ous i s’integra el sucre fins a desfer, a continuació es mescla la farina, les nous i el llevat i es regira fins que desapareixen els grumolls.

A continuació s’integra la xocolata i la mantega que hem desfet a la mescla anterior.

Un cop tot està mesclat es fica a un motlle, amb paper de forn per evitar que s’enganxi.

S’engega el forn a 180 graus, mode ventilador dalt i baix, durant uns 20 minuts.

L’objectiu és que no quedi cuit del tot ja que el brownie original ha d’estar humit al seu interior


Acompanya’l amb una bola de gelat i quedarà perfecte!

 

Nivell de dificultat: molt fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s