Coca de cireres

Aprofitem que encara estem en època de cireres per fer una recepta de la iaia, la coca de cireres.

(Recepta per a dues coques)

Ingredients:

  • 750 gr. de pasta de pa
  • 1 got gran d’oli d’oliva
  • 1 got gran de llet
  • 1/2 kilo de sucre
  • 1/2 kilo de farina
  • 1 tasseta d’anís
  • 1 llimona gran
  • 1 sobre de llevat
  • 1 pot petit d’anís en pols

Es mescla el sucre amb l’oli, la llet i la ratlladura de la llimona. Quan estigui ben dissolt el sucre, s’afegeix la pasta de pa i es remou fins que quedi ben mesclat. A continuació s’inclou la farina, l’anís en pols, la tasseta d’anís líquid i el llevat. La massa es treballa fins a que quedi tot mesclat sense grumolls.

En una llauna, embolicada amb paper de forn, es fica la massa ben repartida que no sigui una capa molt gruixuda i a continuació es fiquen les cireres en files.

S’introdueix al forn, mode ventilador dalt i baix, a 180 graus i uns 20 minuts. Es recomana tapar la part de dalt amb paper de forn per a que no es cremi.


Un cop està cuit deixeu reposar les coques fins que estiguin gelades.


I ja les teniu, bon profit!!

 

Nivell de dificultat: fàcil!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s