Pastís de flam llimona

En aquesta recepta us ensenyo com elaborar un pastís de flam de llimona, una recepta molt fàcil i perfecta per a aquests dies de molta calor, ja que és serveix ben fresc.

IMG_20170715_182442

Ingredients:

Per a la massa

  • 150 gr. de farina de reposteria
  • 30 gr. de sucre blanc
  • 4 culleradetes de maizena
  • 125 gr. de mantega

Per al flam de llimona

  • 18 cl de suc de llimona
  • Ralladura d’una llimona gran
  • 4 ous grans
  • 4 culleradetes de farina de reposteria
  • 250 gr de sucre moreno (mol) o sucre blanc (és més dolç).

Fica paper de forn a la  llauna del pastís, que quedi tot cobert. Mescla amb les mans els ingredients per a la massa, fes una massa consistent i ficau a la llauna ben repartit.

Per al flam de llimona mescla tots els ingredients de forma enèrgica, els ous sempre afegeix-los al final ben batuts. Quan ho tinguis, ficau juntament amb la massa.

El pastís ha d’estar 50 minuts al forn a 150 graus (mode ventilador dalt i baix). Ha d’estar quajat és probable que pareixi cru, però ha de ser textura tipus flam i no ha de quedar fet com una massa de coca.

Deixa’l gelar 1 hora i tira sucre glassé per sobre, quan estigui gelat deixa’l reposar a la nevera mínim dues hores.

Pastís de flam de llimona en sucre moreno:

És una de les millors postres per a temporades d’estiu, heu de tenir en compte que si feu servir sucre blanc el color serà diferent i el gust més dolç. És important que el sucre estigui totalment desfet a la mescla del flam.

Pastís de flam de llimona en sucre blanc:

IMG_20170715_182437

 

Nivell de dificultat: molt fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s