Boquerons amb vinagre

A moltes botigues de menjar venen boquerons amb vinagre preparats, pareix que sigui un luxe poder-los comprar, però fer-los no és complicat i a més casolans són més bons!!!

Ingredients:

  • Boquerons
  • Vinagre de vi blanc
  • Oli verge d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre

En primer lloc treu la espina dels boquerons i renta’ls, quan ho tinguis fica’ls al congelador mínim 48 hores. Un cop passat el temps en un tuper fica els boquerons (una primera capa) tira un polsim de sal i un bon xorro de vinagre de vi blanc, així repetidament sal i vinagre capa a capa fins acabar els boquerons, i un cop acabat el procés deixa’ls a la nevera entre 6-8 hores.

img_20160624_130041.jpg

Passades les hores, per a que el gust de vinagre no sigui excessivament fort renta els boquerons i eixuga’ls amb tovallons de paper, per absorbir l’aigua. Com el procés anterior de la sal i el vinagre, ara ficarem capa a capa, i també a un tupper o recipient, pebre negre i oli d’oliva, de forma successiva es col·locarà la capa de boquerons amb el pebre negre i el xorret d’oli d’oliva, fins acabar.

Consell: quan tireu l’oli o el vinagre als boquerons sigui quina sigui la capa, tireu fins a cobrir els boquerons.

Ja estaran preparats per servir!

img_20160624_210643.jpg

 

Nivell de dificultat: fàcil

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s